Robotlar ve Sağlık Sektörü Gelecekteki Uygulamaları

Robotlar ve Sağlık Sektörü Gelecekteki Uygulamaları

Sağlık sektörü, teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte büyük dönüşümler yaşamaktadır. Son yıllarda, r
Ana Sayfa Duyuru, Genel, Güncel, Hemşire, Personel Alım İlanları 22 Eylül 2016 3084 Görüntüleme

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Personeli alım ilanı

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Personeli alım ilanı

Cumhuriyet Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun  4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere  06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli sağlık personel alınacaktır.

Hemşire 13 ADET:Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü Lisans Programından mezun olmak.2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak. Adayların KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

Diğer Sağlık Personeli 1 adet:Sağlık Meslek Lisesi mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az üç yıl Kardiyovasküler Cerrahisi Ameliyathanesinde çalışmış olmak.

2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak. Adayların KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

ŞARTLAR
– Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
– 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3 puanları, önlisans mezunlarının da KPSSP93 puanına sahip olmak,
– 35 yaşını aşmamış olmak ilk aranan şartlar arasında yer almaktadır.

BAŞVURU
Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İLAN TARİHİ VE SON MÜRACAAT

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.