Robotlar ve Sağlık Sektörü Gelecekteki Uygulamaları

Robotlar ve Sağlık Sektörü Gelecekteki Uygulamaları

Sağlık sektörü, teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte büyük dönüşümler yaşamaktadır. Son yıllarda, r
Ana Sayfa Personel sağlık 16 Mayıs 2020 457 Görüntüleme

3600 ek gösterge Döner sermaye ek ödemeler emekliliğe esas hale gelsin

3600 ek gösterge  Döner sermaye ek ödemeler emekliliğe esas hale gelsin

3600 ek gösterge Döner sermaye ek ödemeler emekliliğe esas hale gelsin

3600 ü konuşalım. Döner sermaye ve ek ödemeler emekliliğe esas hale gelsin

EBELİK ADINA BAŞLATILMIŞ BİR SEFERBERLİK SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN BU KONUYU GÖRÜNÜR VE KONUŞULUR YAPMAK İÇİN LÜTFEN TAKİPÇİ SAYISI FAZLA ARKADAŞLARINIZI ERİKETLEYEREK PAYLAŞIN. Ben de takipçi sayısı fazla arkadaşlarımın izinlerini almadan özür dileyerek etiketliyorum, bunun için beni ne olur affedin ? sayfanızda görünmesini istemiyorsanız etiketinizi kabul etmeyebilir, etiketinizi kaldırabilirsiniz. Şimdiden desteğiniz için tüm EBELER Adına çok teşekkür ederim.BİZ EBELER Tweeter da #CoviddeGörülmeyen56BinEbe tag ile bir gündem oluşrurmak istiyoruz LÜTFEN destek olun.

Kimsenin Dokunmak İstemediği Yerlere Dokunuyor, Girmek İstemediği Alanlara Giriyorlar. Onlar Salgında En Ön Safta Çalışanlardan Olan Temizlik ve Klinik Destek Görevlileri…
Fakat Sağlık çalışanı olarak görünmüyorlar. Onların ne yıpranma payı var. Ne ek ödemeden yararlanabiliyorlar. Bir çoğu risk primi alamazken, bir kısmına ise risk primi olarak 2 TL veriliyor. Hastanelerin döner sermayelerinden de yararlanamayan Sağlık İşçileri asgari ücretle, çakılı kadroyla, çalışırken toplu sözleşmeden de yararlanamıyorlar. Bunca sıkıntıya rağmen onlar bütün koronavirüsün kahramanları çünkü para için değil insanlık için bütün özverileriyle çalışıyorlar. Sayın Bakanımız siz bu dev Sağlık ordusunun kaptanı, bu büyük ailenin babasısınız, lütfen evlatlarınızı, içinde bulundukları bu sıkıntılardan kurtarın. Onların bu kurumun bir parçası, fedakarca çalışan birer evladı olduğunu hatırlayın. Taleplerine, isteklerine cevap verin.

Bugün ayın 15 i yani maaş günü . Maaşını gören arkadaşım şaşırıyor ve bizi arayıp soruyor Başkanım maaşımızda kesinti var , Başkanım geçen ayki ek ödemeyi alamadım . Oysa bizler sizleri çok önceden uyararak ek ödeme ve maaşlar giderek düşecek bugünlere aldanmayın bunlar sanal iyileştirmeler dedik . Yıllardır aynı senaryoyu yazıp oynayan sendika maalesef sizleri bir sefer daha kandırıp kendine sandalye olmaya razı etti ,
Görünen o ki bunlar daha iyi günlerimiz kötü günlerimiz daha geride .
Bizler 3600 için vergi indirimi için
ek ödemelerimiz için basın açıklaması ve eylem yaparken onlar idareci atamakla meşguldü.
Özlük haklarımızın alınmasında vs olayların hiç birinde ortada olmayan sendika sürekli vaat vererek, işinizi yaparız diyerek, tetikçi bazı idareciler sayesinde sendikacılık yapmaya devam etti..
Ama sonunda kazanan- kandıranlar oldu.
Kaybedenler ise gene bizler olduk.
Yani gene kaybedende kazananda değişmedi?
Olsun sıkıntı Yok herşey yolunda nasılsa sizden istediğini aldı.

İsterdik ki Covid 19 ile mücadele sürecinde en azından tavandan ödenen ek ödemeler, Vergiden muaf tutulsun.. GİH, YİH, Aile hekimi ve aile sağlığı çalışanı personele de düzenleme yapılarak performans ÖDENSİN..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.