Sağlık çalışanları ataması ne zaman?

Sağlık çalışanları ataması ne zaman?

Sağlık çalışanları atamaları, ülkelerin sağlık sistemi ve işleyişi ile ilgilidir. Genel olarak, sağlık ç
Ana Sayfa Genel, Güncel, Sağlık Bakanlığı, Yer Değişikliği 6 Mayıs 2017 1505 Görüntüleme

Recep Akdağ: Sadece İstanbul için dönem tayini yapacağız

İstanbul’da Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Akdağ, kentte 2017 değerlendirme toplantılarının ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlk toplantıda halk sağlığı ve aile hekimliğinin ele alındığını, bugün yedi saat süren toplantıda ise hastane değerlendirmelerinin yapıldığını dile getiren Akdağ, şunları kaydetti:

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul’un ihtiyacı olan sağlık personelini başka illerden tam karşılayamadıklarını belirterek, “İstanbul’la, Ankara ya da Muğla’yı karşılaştırdığımız zaman, buralara dönem tayinlerinde ülkenin daha doğusundan veya Orta Anadolu’dan gelmek isteyenler için bir yer açtığımızda, insanlar İstanbul’a gelmek yerine o şehirlere gitmeyi tercih ediyorlar. Dolayısıyla sadece İstanbul’a has dönem tayini yapacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.