Sendika üyelik ve istifa işlemleri e-Devleten yapılacak

Sendika üyelik ve istifa işlemleri e-Devleten yapılacak

Sendika üyelik ve istifa işlemleri e-Devlete alınıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY tarafından yap
Ana Sayfa Genel, Güncel, Medya'dan Haberler 2 Mayıs 2020 505 Görüntüleme

Yüzde 10’unda görülüyor. Rus doktor koronavirüsün yeni belirtisini açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Putin’in 24 Mart’ta ziyaret ettiği Moskova Bölgesi’ne bağlı Kommunarka kentindeki hastanenin başhekimi Denis Protsenko, bazı Kovid-19 hastalarında cilt üzerinde döküntü görüldüğünü belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Mart’ta ziyaret ettiği Moskova Bölgesi’ne bağlı Kommunarka kentindeki hastanenin başhekimi Denis Protsenko, bazı Kovid-19 hastalarında cilt üzerinde döküntü görüldüğünü belirtti.

Protsenko, “Kovid-19 hastalarının yüzde 10’ununda cilt üzerinde döküntüler görüyoruz. Daha önce döküntü konusunda çok az yazılmıştı. Çinli meslektaşlarımız döküntü görülen hasta oranı için çok daha küçük oran vermişti” diye açıkladı.

İngiltere’de de benzer belirtiyle karşılaşıldığını anlatan Rus doktor, döküntünün başta eller ve karın bölgesi olmak üzere vücudun farklı yerlerinde görülebildiğini söyledi.

Protsenko, “Muhtemelen virüs mutasyon geçiriyor” diye kaydetti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.